Hèrcules 2 - Damm 1 (Juvenils)

Tema en 'Filial, categorías inferiores y fundación.' iniciado por Venegoor, 9 Mar 2005.

1. Venegoor

Venegoor Usuario de Preferente

Partit que es juga el dissabte a les 16 hores a la ciutat esportiva d'Alacant. Només resten cinc jornades de lliga i cada partit és una autèntica final per salvar-se del descens. Juguem davant la Damm ( www.cfdamm.com ) que que ja no es juga res i que a l'anada ens va guanyar per 4-1, arriba sense la seva màxima figura, Baby -recentment fitxat pel Figueres per a la propera temporada- que ha estat sancionat amb 5 partits per agredir a un contrari.

Jornada 26

Espanyol - Premià
    Llevant - Castelló
    Girona - Badalona
    HÈRCULES - DAMM
    Europa - Crack's
    Vila-real 0 - València 0 (jugat el dia 9)
    F.Martorell - Cornellà
    Granollers - FC Barcelona (es juga el dia 23)

De la resta de la jornada i pel que fa als nostres rivals directes sembla molt probable que el Premià caigui a casa de l'Espanyol, així com el Granollers que rep el Barça. El Castelló visita al Llevant que no es juga res i el partit més important serà el que enfronti a Europa i Crack's on els catalans es juguen les últimes oportunitats de salvació, des d'el punt de vista herculà el millor es que empatin o que perda el Crack's.

Herculano 1986 Usuario de Preferente

El Damm, es una escuela de Futbol Base; muchos de sus jugadores tienen futuro llegando a jugar en el Espanyol o Barsa...
    Tienen máximo hasta la categoria de Juvenil A

Ejemplo de un jugador formado en el Damm;el jugador del Espanyol:Roger
    Saludos

3. Venegoor

També es va formar a la Damm el porter Valerio, titular amb l'Hèrcules a l'últim ascens a 1ª

4. Venegoor

El juvenil herculà ha guanyat per 2-1 a la Damm. No he vist els primers 20 minuts.
    Avui l'equip ha variat la disposició dels jugadors i Esteve ha plantejat un 4-4-2 que ha proporcionat millor circulació de baló i control del partit. El marcador no s'ha mogut fins a la mitja hora de la primera part quan Sergio ha avançat l'Hèrcules amb un xut de falta col·locat al pal esquerra.
    A la segona part l'Hèrcules ha controlat el ritme però potser l'ha adormit massa, així una pilotada llarga a l'àrea herculana combinada amb una molt dolenta sortida de Gustavo ha permés a la Damm empatar el partit, restaven només quinze minuts i l'equip necessitava els 3 punts. Després de molts atacs sense profit en una jugada embolicada dintre l'àrea l'arbitre ha xiulat penal, l'ha fet gol Antonio -crec- i el 2-1 no s'ha mogut ja. Tres punts que combinats amb els resultats de la jornada donen esperançes a l'Hèrcules.

Alineació inicial: Gustavo; Juanlu, Álex, Fran, Sebas; Antonio López, Sergio (c), Vicente Pérez, Antonio; Kike i Tomás