1. Este sitio usa cookies. Para continuar usando este sitio, se debe aceptar nuestro uso de cookies. Más información.

De la Segona B a la Segona RFEF

Tema en 'Actualidad del Hércules C.F.' iniciado por miricor, 23 May 2021.

  1. herkulanet

    herkulanet Usuario de Europa league

    Pienso lo mismo que tú. Ojalá sea tipo Alcoyano. Pero ojo, esto no ha sido así nunca en las temporadas en el pozo, ni con el Tito ni cuando el Tito no estaba. Es una cuestión de club. En la historia reciente nunca hemos bajado y hemos subido primeros arrasando. Por lo que mi pregunta es ¿a cuántos puntos del líder estaremos en la jornada 5?
     
    A 9ABarreres le gusta esto.
  2. BALA

    BALA Usuario de Tercera

    Ànims a tots els herculans per aquesta situació tan injusta i incòmoda. Me pose al vostre lloc i no em vulc imaginar com vos sentiu, granar el futbol d'aquesta manera de la ciutat i tantes families i xiquets amargats i privats d'eixe sentiment i vivències, d'una mínima decència esportiva al club dels vostres amors, vore com a les noves generacions creix l'afició artificial a un club gran.
    Vos donarà ràbia el que vos vaig a dir però és un exemple de que si que es pot: l'Elx ara no estaria com vosaltres, sino probablement mort per sentència de la LFP, que si no s'anava la directiva allà en 2015 (en primera) anavem a ser expulsats 5 anys de la lfp i amb 60M mínim de deute. Ens salvarem a contrarrellotge, provocarem els canvis a 2 mesos de de la sentència de mort irreversible, però ho vam aconseguir.

    Heu d'organitzar-vos i protestar sense descans per a que la situació no arrive a un punt de no retorn. Senc una empatía molt gran amb vosaltres, me pose a la pell del bon i tradicional aficionat, vos desitje que isqueu d'aquesta situació quant ans millor, asegureu la supervivència del club i després a pujar escalons fins al lloc que vos correspon ( un punt menys que l'Elx al menys).
    Vos trobe a faltar, collons.

    una abraçada
     
    Última edición: 28 May 2021
    Totelinihcf, Jipi, miricor y 5 otros les gusta esto.
  3. Canano12

    Canano12 Usuario de Champions league

    Moltes gràcies. Un plaer tornar a llegir-te després de tants anys

    Una abraçada, i enhorabona per la merescuda permanència
     
    A BALA le gusta esto.
  4. Jipi

    Jipi Usuario de Champions league

    Nunca pensé que diría esto a un el..perdón, a un vecino, GRACIAS, de cor.
    Salud!
     
    A BALA le gusta esto.
  5. Totelinihcf

    Totelinihcf Usuario de Champions league

    Moltes gràcies, si vols vindre el diumenge convidat estaries. Tota pedreta fa marge. Crec que en Elx vau estar més units per a fer fora Sepulcre.
    Gràcies I enhorabona.
     
    A BALA le gusta esto.
  6. BALA

    BALA Usuario de Tercera

    Gràcies Canano, he volgut tornar per ací, porte des dels lios que he dit en 2015 desaparegut desintoxicant-me.

    Jipi ,no em molesta que em digues elxero, de fet el gentilici original en valencià és elxà, d'alguna manera s'ha d'anomenar a la gent aficionada de l'Elx ja que il·licità és el natural del poble. Encara que és un terme no aceptat en general, a mi em te igual.

    Totelini, si parara per Alacant aniria sense cap problema a saludar-vos i donar consells si feren falta. Lo de La Colla no fou fàcil, n'hi havien sectors que ens feien ascos i eren Colleros, però la gran masa de gent era conscient i la manifestació per evitar el descens injust administratiu congregarem a més de 20mil persones (una bojeria).

    Gràcies i repetisc, heu d'organitzar-vos, planificar, acordar el rol de ca ú i anar a per totes.
     
    A Jipi le gusta esto.
  7. miguelet

    miguelet Usuario de Champions league

    Hostias, B'ala! Quina joia!

    No patisques, que tornarem. El Celtic no era el mateix fins que va tornar el Rangers. Ara, que si no se'n va aquesta gent, no tornarem.

    Mira que em fot reconèixer-ho, però aquestes coses a Elx no s'haurien consentit. I encara hi ha gent que dubta.
     
    A BALA le gusta esto.
  8. BALA

    BALA Usuario de Tercera

    Hola Miguelet!
    woww!! em sorprén que vos enrecordeu tant de mi. He passat per els 6 anys desaparegut completament del fútbol. Ací la presió fou diària, encara muntant a primera n'hi havien concentracions en contra perquè saviem el que anava a passar i com era eixa gent, era inevitable el final i així va ser.
    El vostre fallo fou eixe, consentir que els bons resultats a curt termini vos conformara i tapara els ulls a una gestió desastrosa.
    Però encara no és tard, per això vos anime a que espabileu i no deixeu que el baixell s'esfonse
     
    A RaSTaPaRiX y 9ABarreres les gusta esto.
  9. Brule

    Brule Usuario de Segunda

    Si me dicen que le iba a dar la enhorabuena a un ilicitano no me lo hubiera creído hace 48h porque ando bastante quemado con algunas personas. Hasta a mi hijo que tiene 10 años le tienen frito en el cole burlándose porque estamos en 4ª, por el tema del estadio, por el descenso etc, etc... (que flipo que con 10 años algunos críos ilicitanos estén tan puestos en las miserias del Hércules y que además se regocijen de ello). Estas cosas hacen que pese a que llevo ya más de dos décadas en Elche, tener mujer y dos hijos ilicitanos, no pueda evitar cada día que pasa ser más antielchero (mis cuñados me ayudan bastante y tienen parte de culpa por estar todo el día tocándome los cataplines :D:D). ¡Evidentemente contra la ciudad de Elche y los ilicitanos no tengo nada en contra, todo lo contrario!.

    Pero la verdad que leer tus palabras me animan y alegran, por lo que con toda SINCERIDAD te doy la ENHORABUENA por la permanencia.

    Un saludo
     
    A BALA le gusta esto.
  10. BALA

    BALA Usuario de Tercera

    Jo vaig patir exactament el mateix als anys 90, quan l'elx estava a la eterna segonabé, però es burlàven els propis d'elx que això és més delicte.
    Mai u s'ha de burlar amb malícia de les desgràcies dels demés, perquè un dia et pot tocar, o simplement si hagueres nascut en eixe lloc series el mateix tio però patint la desgràcia. Perquè si jo fora d'Alacant seria de l'hèrcules i estaria en totes les ensalaes d'Alacant segur.
    Els aficionats de l'Elx i Hèrcules som de la mateixa clase, patiors de tota la vida incondicionals, a vegades a l'Aljub vec una samarreta de l'Hèrcules, i a part de que em coenta els ulls lògicament ,senc admiració per eixa persona, "quins collons te".
    Càntics que en el futur espere no sentir son el puta alicante i el de los muertos de elc... és de mal gust, m'he tornat exquisit o es que m'he fet vell, però em molesta la mala educació i el mal rotllo.
    En canvi se m'ha quedat gravat al cervell milers d'Hèrculans al Valero cantant "la manta al coll", vos quedà preciós, o quan en un derby em vaig pasejar amb Andoni (d'ací del foro) cadascú amb la seua samarreta per tot alacant i em vaig seure en preferència sense cap problema i vaig repartir dàtils del meu camp al meu voltant. i tants bons amics fets ací com Quique Tèbar i tans altres.
    Això és lo bonic del futbol que no vulc que es perga amb vosaltres. Jo només vos desitje un poquet de mal, un poquet només, que estigueu un lloc per baix sempre em tinc prou.

    Aixì que molta sort a la manifestació i tant de bó netejeu el club d'una vegada!
     
    A RaSTaPaRiX, Brule y Canano12 les gusta esto.
  11. herkulanet

    herkulanet Usuario de Europa league

    Merescuda ??? Pa pixate, cagate i no tindre en q torcate
     

Compartir esta página